Boerderij (30-50 personen)

 

Onze accommodatie De boerderij, die 30- 50 personen kan herbergen heeft een gezellige woonkamer met eetgedeelte ingericht met tafels en stoelen en een gezellige zithoek met bankstellen en Brabantse houtkachel. Televisie is aanwezig, en het hele gebouw is voorzien van centrale verwarming. Tevens is er een gezellige bar met barkrukken!

Meebrengen voor slaapspullen: hoeslaken, kussensloop en dekbed/slaapzak. Dit is verplicht!

Prijslijst zie onderaan deze pagina pdf. formaat.

Slaapkamers:

9 x 2 persoons (1 x 2 persoonsbed, 8 x 2 losse bedden)

3 x 4 persoons (1 x 2 stapelbedden, 2 x 1 stapelbed en 2 losse bedden)

2 x 10 persoons (stapelbedden)

waarvan 2 x 4 persoonskamer hebben eigen douche met vaste wastafel

waarvan 6 x 2 persoonskamer hebben eigen douche met vaste wastafel

Extra douchegelegenheid:
Er zijn 5 douches aanwezig, alle voorzien van warm en koud water, 3 grote vaste wastafels met grote spiegels en 8 toiletten.

Keuken:
De aparte keuken is geheel ingericht voor zelfverzorging en voorzien van alle benodigde inventaris, zoals 6-pits gastoestel, 1 oven, 1 grote koelkast en 1 koelvriescombinatie en 2 spoelbakken, 40-kops koffiezetapparaat (wel grove maling meebrengen; geen filters voor nodig), ook gewoon koffiezetapparaat aanwezig (hiervoor snelfiltmaling nodig en filter nr. 4), magnetron, waterkoker. enz. Eventuele horeca vaatwasser is te huur. Accommodatie is op basis van zelfverzorging; dus is daarvoor ook compleet ingericht!

Overdekte sportruimte:
Aangrenzend is een overdekte sportruimte van 30 meter x 12 meter, waarin diverse binnenspelen kunnen worden uitgeoefend. Ook verlicht voor 's avonds. Hier hangen onder andere baskets en een volleybalnet in. Ideaal voor als het bijvoorbeeld regent, zodat je toch sportief bezig kunt zijn. Deze sporthal wordt niet gedeeld.

Buitenterrein:
Er is een mooie grote overkapping om lekker buiten te kunnen zitten. Buiten hoeft er niets met een andere groep te worden gedeeld. Ieder heeft eigen voorzieningen! Verder zijn er 2 grote grasvelden met grote goals erop. Er zijn 2 speeltuinen. Overdekte buiten zit mogelijkheid met terrasstoelen en tafels. Er zijn 2 verharde veldjes met kleine goaltjes en baskets. Ook net aanwezig voor eventueel volleyballen of tennissen.
Barbecue├źn kan zowel binnen als buiten (binnen barbequen alleen op gas onder afzuiging).

Er mag in een vuurkorf hout gestookt worden. Zelf vuurkorf en hout meebrengen en plaatsen op daarvoor aangegeven plek.

Omgeving:
Onze accomodatie ligt 100 meter van een uitgestrekt bos. Hierin zijn vennetjes/zandverstuiving en een gedeelte afgezet met hierin schotse hooglanders. Prachtig natuurgebied. Er mag zowel overdag als 's avonds naar de bossen toegegaan worden.

Groepsaccommodatie "Rowaldhoeve"  Hoefstraat 11   5373 KJ Herpen   Tel: 0412 - 401672   Fax: 0412 - 404894