Buitenverblijf (30-50 personen)

Onze accommodatie het buitenverblijf is geschikt voor groepen van 30-50 personen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk. Speciaal voor rolstoelers is er 1 ruime doucheruimte met toilet en vaste wastafel en een 2-persoonsslaapkamer op de begane grond.

Slaapkamers:

11 x 2 persoons (2 x 1 persoonsbed) ieder met eigen douche en vaste wastafel

2 x 6 persoons (stapelbedden) ieder met eigen douche en vaste wastafel

4 x 4 persoons (stapelbedden) ieder met eigen douche en vaste wastafel

prijslijst is onderaan deze pagina in pdf. formaat.

 

Keuken:
Accommodatie is op basis van zelfverzorging met daarvoor dus een compleet ingerichte keuken, met magnetron, oven, pannen, bestek, servies, 6 pits gastoestel, 40-kops koffiezetapparaat (wel koffie grove maling meebrengen; geen filters voor nodig), normaal koffiezetapparaat (filter nr. 4), dubbele spoelbak, 2 koelkasten en 1 koel/vries combinatie etc. etc. Eventueel een horeca/snelvaatwasmachine te huur.

Eetgedeelte/woonkamer:
Is ingedeeld met tafels en stoelen, zodat iedereen bij elkaar kan zitten om te eten e.d. Er is een gezellige zithoek met bankstellen en televisie. Gashaard aanwezig. Er is een gezellige bar met barkrukken!

Recreatieruimte/ontspanningsruimte:
Er is aangrenzend aan de accommodatie een overdekte recreatieruimte waar je kan tafelvoetballen, tafeltennissen, darten, sjoulen etc. Ideale ruimte als je slechter weer mocht treffen. Ruimte is gewoon centraal verwarmd. (voor tafeltennis en darts zelf de materialen meebrengen!)

Buitenterrein:
Er is een grote speeltuin, verhard veld met goaltjes en baskets, ook te gebruiken voor volleybal (net aanwezig), groot grasveld (ook met grote goals), terras met terrasstoelen en tafels en tuinbanken, aparte oprit en aparte parkeerplaatsen aan achterzijde accommodatie.

Er mag  alleen in een vuurkorf hout gestookt worden. Zelf zorgen voor vuurkorf en hout. Korf plaatsen op daarvoor aangegeven plek.

Omgeving:
We zijn gelegen vlakbij de bossen (100 meter). Bosgebied Herperduin. Hierin is een prachtig natuurven en zandverstuiving. Er zijn diverse wandelroutes in het bos zelf aangegeven voor uren wandelplezier.

- Er hoeft niets gedeeld te worden met een andere groep. Ieder heeft eigen voorzieningen!!
- extra kinderstoelen nodig ? . Dat kan, deze zijn eventueel te huur a Euro 5 p/s. (wel graag bespreken omdat we er maar een paar hebben).

Groepsaccommodatie "Rowaldhoeve"  Hoefstraat 11   5373 KJ Herpen   Tel: 0412 - 401672   Fax: 0412 - 404894